lördag 2 juni 2018

Min bön

Det svänger kan man lugnt säga. Från att må tipp topp till att totalt flippa ur. Jag har ingen förklaring men något i min kropp gjorde så djävulusiskt ont att jag totalt tappade kontrollen. Man kastar in handsken kort och gott.

Ja ni vet kanske hur det känns. Hur som haver så på jobbet när det blev som allra värst så gick jag ut i personal delen och grät, ja sen bad jag faktiskt till Gud. Fatta! Jag bad om att slippa denna smärta. Jag som knappt är troende, eller är jag det?

Skit samma men efter att noga övervägt med mig själv eftersom Gud inte svarade direkt, att faktiskt ringa en ambulans eller åka till akuten. JAAA så sjukt ont gjorde det, ja sen så lugnade det plötsligt ner sig lite. Nu känns det inte alls. Det gick över. Märkligt! Jag har ju ingen förklaring men jag blev bönhörd kan man säga. Jag är så himla glad att det inte gör ont längre. Skitglad faktisk. Vad det nu än beror på. Hoppas att det inte kommer tillbaks.

 Hettan fortsätter och vattningen är ett måste. Jag vandrar mellan växthus, vattentunnor och skugga. Vi rotade fram solseglet som inte behövts på flera år. Nu ger det en skön skugga på pooldäck.

  Undrar lite hur länge det ska pågå, denna värmebölja. Gläds åt varenda blomma jag ser och att jag känner mig frisk igen. I dag ska jag på examenslunch. Brorsdottern är civilingenjör nu minsann. Det ska firas så klart. Undrar om klädkod bikini gillas. 
Ha Ha!

Kram Pia


3 kommentarer:

 1. En släng av njursten eller gallsten kanske? Om det nu satt i mellangärdet?
  Hoppas verkligen du slipper det igen!!

  Glad lördag!
  Kramar Eva-mari

  SvaraRadera
 2. Usch, hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka. Kanske gallstensanfall.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Men oj vad ruskigt att plötsligt få så där ont. Vet du vad det kan bero på? Jag hade nog gått till någon alternativ medicin som en homeopat eller någon som håller på med ayurveda, om du vet vad det är. Jag har fått hjälp av både en homeopat och en enodkrinolog som utbildat sig i ayurveda bara för att hon tyckte att den biten fattades inom medicinyrket. Hoppas det löser sig och att det inte händer igen. Andas.

  P.s. Jag ber ofta till högre makter och det brukar hjälpa.

  Kramen och hoppas att du mår mycket bättre nu,
  Anneli

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.