torsdag 5 april 2018

Motivation och inspiration + lite gult

Hej Hej.

Vaknar upp till det gråaste av dagar. Men det töar och med andra ord, det är plusgrader. Det är bra. Positivt tänkande 💛

Jag har varit på en bloggpromenad. Kikat in hos er andra och så får jag plötsligt lite ont i magen. Var tusan är min inspiration? Varför blir inte mina bilder så fina? Ja det sista har min kära man så bra svar på. Jag borde lära mig och lyssna på honom. Jag ska låna en kamera och träna lite när vi åker bort över Valborg. 

 Men det andra då? Jag ser mig omkring här hemma. Samma, samma som det sett ut i flera år. Ja kanske en blomkruka flyttas runt lite och det byts lite kuddfodral här och var men annars. Inga underverk liksom. Jag vill men orkar inte så kan det vara. Jag vill men så blir det för dyrt, så kan det också vara. Jag inser att det kommer ta lång tid att rensa och röja och jag vill ju att allt ska vara klart på studs. Så är det och sen ger jag upp.

 Kanske jag längtar ut och är less på allt här inne. Så är det nog också. Nu får våren komma och värmen. Kanske inspirationen och motivationen dyker upp i samma veva, vi får se. Idag ska jag in till Uppsala igen. Mamma ska till naprapat och jag lovade att köra henne. Vi kanske tar en sväng på något roligt ställe på vägen hem.  Först en promenad i grådiset. Hälsosemester var det ju.

Kram Pia

Pst! Tipsar om lite gult för att lätta upp det gråa idag. Fniss!

This post contains adlinks 

3 kommentarer:

 1. Det låter lite som mig, vill göra så mycket men inget blir gjort, har liksom ingen lust just nu. Hoppas dagen blir bra trotts gråvädret. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ibland räcker inte tiden till för allt man vill göra och inte göra. Eller så drar pengarna iväg till värsta priset när man vill göra något nytt. Ha en fin dag i grådiset nu.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig själv i dina tankar. Så otroligt skönt med påsklov nu. Tycker ändå att för mig är de bloggar som speglar ett vanligt liv med skavsår och allt bra mycket intressantare än de tillrättalagda. Jag kör med mobilbilder och rakt av. Take it or leave it liksom.
  Ha en skön helg och passa på att njuta av solen.
  Kram RosMarie

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.