söndag 8 april 2018

Anslut!

Nu är det vår på riktigt där ute. Härligt!


Varför känns det som om någon dragit ut sladden här då. Noll batteri kvar, helt död. Kolla in hur det ser ut i växthuset.


 Hallå trädgårdsmästaren, var är du? Det här är ju inte klokt faktiskt. Bedrövligt. Förra året vid den här tiden såg det ut så här.  


Mina fina och gulliga vänner handlade lite fröer till mig på mässan i min frånvaro. Såklart i mina favoritfärger. Dom borde ju sås nu. Jag ser att petuniorna här inne behöver skolas om och ber om att få komma ut. 


Jag ser också att pelargonerna skulle må bra av lite ny jord och ett mer ljust klimat. Jag ska försöka ta mig i kragen. Allergin eller nässelfebern är kvar och rösten har typ försvunnit så jag borde nog bara ligga i sängen och dricka te hela dan. Ja vi får se hur det blir. 


Det blir till att vänta kan jag konstatera. Shit vad jag känner mig risig.

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Så himla tråkigt att du inte känner dig riktigt hundra igen. Vi får verkligen hoppas på att du blir helt frisk snart.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Förstår känslan, har också noll batteri, hamnar mest i soffan och får inget alls gjort. Krya på dig. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Tycker väl att växthuset ser alldeles väldigt välstädat och förberett för en ny växtsäsong. Det är ju egentligen först nu som det går att börja odla :-) Men med lite sol så fräknarna dyker upp på näsan hoppas jag att din energi också kommer tillbaka.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Bry dig inte om det där växthuset Pia. Det kommer fler år när du kan odla, låt inte det ogjorda ta kraft och energi från dig. I år kommer jag inte kunna fixa så mycket i min trädgård pga mitt diskbråck. Nu när jag väl accepterat det och unnar mig lite mer vila i solstolen, så känns livet helt ok. Jag håller tummarna för att du snart får känna dig bättre igen. Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Men med lite sol så fräknarna dyker upp på näsan hoppas jag att din energi också kommer tillbaka.


  Royal1688

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.