fredag 9 mars 2018

Fredagssnack.

God morgon denna snöiga fredag. 
Här sitter jag och skulle vilja skriva om något intelligent och viktigt. 


Kanske om hur vi sakta men säkert förintar vår planet.  Kanske om mänskliga rättigheter. Om hur reglerna gör så att de som är sjuka får kämpa som galningar för att få sin sjukpenning. Den som arbetare jobbat in i hela sitt liv genom att betala skatt och sociala avgifter. Eller om vänskap och dess betydelse. Vad är egentligen äkta vänskap? 
💝
Jag väljer att inte fördjupa mig i något av ovanstående. Jag är tillräckligt deppig ändå. Förresten kunde jag inte ens stava till ordet intelligent. Ha Ha!  Nej jag påstår inte att jag är dum i huvudet, jag är bara trött på att vara sjuk. Ja men då kollar man på sånt som man eventuellt skulle kunna bli lite piggare av. Ja eller att tillföra i förebyggande syfte.
Här


Snart så är vårsolen här och jag vet ju att man sitter där med näsan i vädret för att få sig lite färg i ansiktet. Kan vara bra att skydda huden lite då.
Kapslar
Zink ska tydligen stärka immunförsvaret och vanliga hudförändringarna som uppstår vid zinkbrist är bl.a. psoriasis.
Värt att testa.

Kram Pia(Sponsrat inlägg)

5 kommentarer:

 1. Vet inte om du brukar vara deppig men annars är b-vitamin bra mot (b12) deppighet.

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att du piggar på dig och får tillbaka din energi så snart som möjligt. Skickar några elektroniska bamsekramar. Catarina

  SvaraRadera
 3. Ja nu är inte livsandarna i högform precis. Känns ovanligt trögt i år och långt till sol och värme. Men det kommer ...vi får helt enkelt försöka härda ut.
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 4. Hoppas du snart får tillbaka din energi igen.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Hej,
  Jag känner igen känslan. Mycket frustration över hur vårt välfärdssamhälle, i det land med världens högsta skatt, brakar ihop och inte fungerar. Jag anser att staten begår ett kontraktsbrott gentemot skattebetalarna faktiskt. Av grövsta sorten. Vi betalar in till välfärden även när vi inte använder den så att den skall finnas där som en trygghet den dagen vi befinner oss i en situation skulle behöva den, men när den dagen kommer säger staten nej. Det finns inget för dig. Helt sjukt och helt fel.

  Holistic har bra produkter. Zink, Magnesium och D-vitaminer är så viktiga.

  Ha en fin dag!
  Kram, Anneli

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.