söndag 4 mars 2018

Bland pizzor och pelargoner i pyjamas.

Första söndagen i Mars, det betyder Vasalopp. Jag skulle aldrig ge mig ut på en sådan utmaning även om jag gillar att åka skidor. Jisses så trångt och långt.  Fast jag beundrar de som orkar. 

Näe jag sitter hellre här och kikar på tv:n. Tar några varv där ute i mina egna spår när det går. Vi hade pizza till middag igår och eftersom vi tycker om olika saker så fick det bli en dubbelpizza. 

En röd klassiker och en vit till mig. Vi testade surdegsbotten. Betyg på den blir en svag trea på en skala från 1-5 

Jo jag vet att jag skrev skaldjur, men maken som for iväg valde fel ställe. Skaldjurs disken hade stängt och öppnar först till påsk. Så kan det gå. 

I fönstren prunkar pelargonerna. Härligt att se kraften som kommer med ljuset. Krafter ja, det skulle jag verkligen vilja ha.

 Har hasat runt i pyjamas hela helgen. Sniffat nässpray och knaprat Alvedon. Nu får det banne mig vara nog med sjukdomar och elände.  Kanske jag skulle ta lite gödning, jord och vatten och sätta mig på fönsterbrädan. Ha Ha!


Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Här har jag också hasat runt i pyjamas hela dagen, hoppas du kryar på dig fort. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Mmmm hemgjord pizza, det är gott det :-) Kul att prova olika fyllningar, men det där med vit pizza har jag aldrig testat. Får komma ihåg det till nästa gång.
  Krya på dig och ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Så int det är med pelargoner!

  SvaraRadera
 4. Haha... nej jag skulle heller aldrig i livet komma på tanken på att åka vasaloppet! Inte ens halva! ;)
  Så god pizzan ser ut! Jag har inte riktigt fattat vad som menas med "vita pizzor", men gissar att det inte är tomatsås på? Har man någon annan sås då eller?
  Kram, krya på dig och tack för ditt pepp om min slalomåkning ;) =)
  /Maria

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.