tisdag 27 februari 2018

In a´mood

Hej Hej!
Ja då var det tisdag igen. Tisdagskväll alla redan. Fast jag har ju haft måndag hela dagen eftersom jag typ missade den.

 Ok! Status quo... jag känner mig överkvalificerad.  Wooow trodde väl aldrig att jag skulle uttrycka mig så. Kommer inte utveckla det så mycket mer än så heller. Bara för att liksom, så vill jag dokumentera detta fenomen. Jantelagen ni vet! Over and out. 

Resan idag gick betydligt bättre. Jag var väldigt i tid på jobbet. Vägarna var plogade men allt ifrån väl skötta. Vägen hem var väldigt skuttig och spårig. Blommorna på köksön som i tidsordning var Gräddvita tulpaner från i fredags, ett fång gula rosor till sonen från i går. 

Tulpanerna svajade tidigt och jag räddade dem genom att korta ner dem i liten vas. Gula rosorna nickade snabbt men jag skar om dem med denna mackapär en blomsnittare och kors i taket. Alla rese sig igen. 

Jag tror att jag är på banan igen nu när ljuset är med mig. Strålande solsken idag och bister kyla men 45 minuter utomhusvistelse ger otrolig feeling. I´m in a mood

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Härlig känsla att känna sig överkvalificerad :)
  Vackra blommor.
  Fin dag till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Så bra och en massa vackra blommor.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Hallå där! Jag tycker det är bra att man vågar slå sig för bröstet ibland...jantelagen kan sticka o brinna!! You rock girl!

  Men vilken fruktansvärd bilfärd du var med om och vilken tur att du var klok nog att vända om hem igen...
  Å japp jag tror att man både bakar och jobbar lit bättre och mer effektivt med lite press o stress...
  Såååååklart skulle en fin 21-åring ha prinsesstårta och hembakta kakor.... såååklaaaart och eftersom han säkert vet att du inte gillar just bakning uppskattade han det säkert lite extra...;) <3 Kraaaam fina du!

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Underbar känsla att vara äntligen känna sig lite piggare av ljuset och frisk luft. Det där med att känna sig överkvalificerad kan vara på gott och ont. Gott och jättebra om du nu kan få möjlighet att avancera och att göra det du verkligen är kvalificerad för. Ont om du får stå kvar på en plats som du är överkvalificerad för och utan att få möjlighet att verka i full kapacitet. Det kan bli frustrerande. Hoppas att du får utvecklas framåt. Annars bryt och byt! Det gjorde jag och det blev mycket bättre.

  Ha en underbar dag!
  Kram ,Anneli

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.