onsdag 29 november 2017

Novembertrött

This post contains adlinks from Adviral


Hej Hej! 

OMG vad trött man kan vara. Jag boostar mig själv med ett smile i spegeln varje morgon, jag tar energishoots på morgonen, jag försöker ta mig ut en stund varje dag och jag sover rätt så mycket. Men... Jag ska klara av detta och jag ska njuta så av december och den här julen. Känner av känslan hos barnen på jobbet, känner vibbar från personalen också. 

Novembertöttheten är ett faktum. Att tro eller ens försöka att få till en undervisning som lockar och får alla att hänga med på tåget är nästan stört omöjligt. Fast då lägger jag ribban ett snäpp lägre, fattar att det här är helt normalt. Vi fnissar lite istället, tränar på med traggliga luciasånger, tokler och överdriver när vi ska sjunga "Bjällerklang" bara för att visa hur himla bra det kommer bli den dagen när alla ska komma och lyssna. 


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR
 

Jag ger dom en extra hug,(betyder kram mamma) försöker slappna av medans jag desperat försöker skapa julstämning genom att hänga upp kottar och kidsens fina glittermålningar i fönstret.  
Jamen ungefär så är det nu. Jag till och med målar naglarna röda bara för att det snart är jul.

Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Kan gärna bli lite uppskruvat denna årstid. Ha en bra torsdag med småttingarna på jobbet.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Visst har vi alla våra trötta stunder :-) Smart det där att försöka komma ut i dagsljus lite varje dag, önskar att jag var lika smart :o Är alldeles för lat för att gå ut de dagar när det regnar, tycker baske mig att det snart regnar varje dag.
  Själv tycker jag att det känns lättare nu när alla ljusstakar och stjärnor kan tändas. Snart kanske tom en gran kan få lysa ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.