lördag 28 april 2018

Från får till anka på ön

Hej!
Ja då är man igång liksom. Trots hostan, trots alla konstiga utslag och lite annat märkligt. Jag står ut, japp det gör jag. Man kan faktiskt inte annat när man får uppleva allt det jag gör. Dagen började med en härlig promenad, ja jag ska inte kalla den för en PW för man ska ta det lite lugnt när man inte är 100% frisk. Jag ville utforska området så klart. Kolla på hus och trädgårdar. Få inspiration. Ja det fick jag. Tjoooho! 

Sedan drog vi uppåt på ön för att handla lite och för att gå på fotoutställning. 

Bloggvännen Titti Malmberg ställer ut sina fantastiska fårbilder på  Lammbutiken i Äppelrum. Åhh så fint! Suck och suck. 

Vi for vidare på den östra sidan av ön till Sandby Borg. Ett väldigt mystiskt och märkligt ställe. Där skulle vi inta vårt fika. Goda mackor med stekta ägg och så kaffe till samt kanelbullar. Härligt va? Fast jag kokat vatten och hällt på termos så glömde jag kaffet i stugan. 

Men det gjorde ingenting. Vi stannade till på Stenhusa bod och drack kaffe. Klart att vi kikade in där och Oooops! Kolla här då. Makens böcker fanns på hyllan minsann. 

Ja sen blev det en sväng ner till Södra udden och Långe Jan. Bäääääää, Bääääää! Gulliga och ulliga små söta lamm i rader.  

Ja dagen tog inte slut där, vi avslutade i alla fall med en festlig rätt. Anka med råstekt potatis alá stugmeny. 


Resten sparar jag till i morgon. Fast med 20 grader och strålande sol så klagar jag inte.

Älskar Öland 💗

Kram Pia

1 kommentar:

  1. Så härligt du/ni har det. Och mycket ni hunnit med. Man kan inte komma ihåg allt man ska stoppa ner 😉. Tur det fanns att köpa kaffe.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.