söndag 11 februari 2018

Nya rötter


Tjabba!
Husvisningen blev kanske inte riktigt det jag hade hoppats på.  Min pessimistiska syn lyckades jag naturligtvis överföra till mina kära som ska skapa nya rötter. Hitta ett nytt boende och starta upp en ny fas i livet. 

 Kan det vara att magen krånglade som bara den igen. Det tar ju på humöret liksom. Jag hittade bara fel och brister. Usch så tråkig jag är. Åhhh Förlåt!

Mina planteringsplaner blev inte som jag tänkt heller. Jag orkade bara inte sätta igång även fast jag så gärna ville. 

Sonen ringde och ville bli hämtad hos flickvän långt borta. Feber och jättehängig. Det förstår jag väl. Att slippa sitta på tåg och buss i timmar när mamma kan komma på 30 minuter. Mammor är bra på sånt. Att ställa upp när man ber om hjälp. 

 Men titta här ändå, mina små sticklingar ser fina ut. Nya rötter har utvecklats i vattnet. Snart kommer det bli fina frodiga växter på fönsterbrädan. Snart!

 Ska bara få ner dom i krukorna först.

Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Husvisning är kul, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Fina sticklingar du har och de kommer att bli jättefina.
  Ha en bra vecka!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej heeeeej... här sitter jag mitt i natten och läser ikapp...fast jag borde sova...fniss...
  Stackare med din mage...huhu... va spännande med lite köks-görarom-planer....
  Fast jag tycker ert kök är fint som det är...men vet ju själv hur kul det är med lite nytt... Å vilket fint inlägg om dina "halvsystrar" vilken tur ja att du åkte dit dagen innan.....sorgligt och huuu jag vill inte ens tänka tanken att den dagen kommer.
  Å jag kan riktigt se hur du ligger där i snön och gapskrattar....haha...så skulle jag förmodligen också hamna....jag har inte åkt längd sen jag var liten...men jag TROR att jag skulle vara superbra...haha.... Å vilka fantastiska blider på pippifågeln!
  Spännade med husvisning...gissar att det var en av sönerna...;)
  Å SÅÅÅKLAAART åker en äkta hönsmamam och hämtar sina "små" när de inte mår bra....det gäller att passa på...
  Stor kram och ha en ny fin vecka!

  SvaraRadera
 3. Läst ikapp lite här nu...
  Så skönt att du fick tid med voffsingen innan det var för sent...
  Ja, som mamma ställer man alltid upp om man kan, oavsett vad man får lägga åt sidan så åker man och hämtar...
  De hittar säkert ett bättre objekt när det gäller hus, och det är ju bra om en mera vuxen med mer erfarenhet är med som smakråd, tycker jag...
  Kram och ha en fin ny vecka!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.