fredag 9 februari 2018

Kycklingröra i romansallad

Hejsan! 
 Fredag i dag. Toppen va? Jag har jobbat tjohoooo. Äntligen känns det ganska så OK igen. Livet måste ju snurra på även om min mage är knasig. Sen så får man ju den där härliga fredagsfeelingen om man jobbat.
Jag tänkte tipsa om en god maträtt. Nix, vi ska inte äta det ikväll men i fall, om ni har idé torka så är detta riktigt smarrigt. Man kan ju välja att lägga röran i en wrap. Jag brukar välja utan gluten.

Det här receptet fick jag från Ulrika Davidsson. Så himla god och fräsch mat tycker jag. 


 Du behöver

200 gr urbenad färdiggrillad kyckling
0,5 dl finhackad purjolök
2 msk majonnäs
2 msk gräddfil
1 msk hackad bladpersilja
1,5 msk sötstark senap
salt och svartpeppar





Gör så här

  1. Bena ur kycklingbenen och skär köttet i mindre bitar. Lägg kycklingen i en skål och blanda ner purjolök, majonnäs, gräddfil, persilja och senap. Smaka av med salt och peppar.
  2. Jag toppar med lite spetspaprika. Gillar färg. Lägg upp röran i ett stort salladsblad typ Romansallad. Det funkar bra med isbergssallad också om den är krispig.
  3. 💗💗
  4. Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Mmmm låter smarrigt. Perfekt att ta med på vårens och sommarens utflykter tillsammans med ett gott surdegsbröd :-)
    Ha en underbar helg. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Så gott det såg ut och tack för tipset och receptet.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.