måndag 19 februari 2018

Allt på ett bräde.

Tjena!
Kolla in min fönsterbräda. Oj vilken brokig samling va? Fast jag gillar färg och lite hipp som happ. Pelargonerna är numera klippta och små sticklingar står i blöt i väntan på rötter. Måndag igen och sportlov i våra regioner. Fast det märks knappt på jobbet, det brukar vara lite färre barn då. Jag hoppas på finväder och att jag ska kunna ta några rundor i mitt lilla skidspår.Jag åkte en liten runda igår. 
Ska verkligen försöka hasa mig ner till träningslokalen denna vecka. Få igång apparaten igen.


Carina Erikssons foto.
Nu jäklar ska latmasken utrotas. Mitt mål är att gå ner 6 kilo och få en riktigt bra kondition samt fina muskler tills den 19/5. Tre månader på mig. Nu vet alla det så det finns ingen återvändo. Hur svårt ska det vara liksom. Bara jag kan åstadkomma en förändring. Viljan och styrkan sitter i huvudet. 


Nästa helg ska jag så mina petunior och lite annat. Skotten ska i jord och krukor, så får det bli. Vecka 8 då blir det allt på ett bräde. Nu ni mina vänner ska det bli ordning och reda igen. 
Nu kör vi!

Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Mycket vackert på dina fönsterbräden. Här behövs det gå ner några kilon med och det ska jag med ta tag i nu. Även yogan har legat i viloläge här. Men nu så, du gav mig lite pepp. Ha en bra dag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Här är en till som behöver träna, inte för att gå ner utan för att bygga muskler, för jisses så svag jag blivit.... Vi får peppa varandra... Outlander en av de bästa serierna jag sett..... Ha en fin dag raring. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Jaa träning ja....i dag har jag kört ett yoga pass....ingen styrketräning precis, men smidighet och bra balans får man i alla fall....och skönt är det tycker jag ;))...sen går jag på band eller promenader utomhus, det räcker för mig, som har ont i rygg och har artros i tår och ryggslut !! även i tummarna, men det lider jag inte av i alla fall...ja värk är inte roligt att ha, så skidor får jag utesluta jag som åkte mycket skidor när jag var ung ;).
  Ha en fin vecka !
  Bia

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.