söndag 17 december 2017

Svårt att komma igång, tips på åtgärder.

Jag har ju verkligen hamnat i en riktigt rejäl formsvacka vad gäller träning. Fattar inte vad problemet är. Hur som haver så bara måste jag komma tillbaks igen. Det svåra med det när man gillar att gå på gruppträning, är att alla andra kan alla steg och är supertränade. Jag kommer dö första gången och kommer troligen få sjukt mycket träningsvärk. Det är en orsak till att man stannar kvar  soffan.
Adidas sport-BH NGTINDIGO
Ok då kanske jag måste förträna lite. Jaaa jag skuttar in på gymmet. Näää inte själv, äsch jag får väl träna hemma då. Dom där raska promenaderna har ju uteblivit dom också. För mörkt! Ni ser va?  Lätt att hitta undanflykter.
Nike W nk pro alpha bra sport bh LT FUSION RED/BLACK
Då går vi till plan B Jag är värd att må bra, min kropp och själ behöver detta och jag kommer bli så glad och orka mycket mer. Jag vet ju att det är roligt och nyttigt. Kanske jag slipper nackspärr, ryggskott och huvudvärk då.


Casall Heroic sport-BH Black
Åtgärd No:1 

Köpa en ny sportbh. Mina som ligger i lådan är vääädigt gamla och slitna. Just nu är det pangpriser här med mycket rabatt. Det är roligare att träna i snygga och funktionella träningskläder

Åtgärd No: 2

Köpa ett träningskort för friskvårdspengen.

Åtgärd No: 3

Avsätt tid i kalendern, boka in min träning.

Lätt som en plätt!
( kanske inte men jag provar )

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Hej Pia,
  Ja det där med träning...Jag kommer igång på gymmet med jämna mellanrum men tycker att det är rätt tråkigt att gå på gym så det blir lätt att jag lägger av efter ett tag. Ja pust och stånk, hur skall man bära sig åt? Vi är nog många i den situation som du beskriver. Men jag har läst och hört att allt handlar om vana och rutiner. Kan man hålla i det hela och göra något regelbundet i tre veckor så har man fått in en vana som man tenderar att hålla. Lycka till!

  Ha en fin söndag!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. Man får tänka att en timme kan man avvara till detta bra ändamål ;-) Men ibland känns det som ingen tid i världen finns till för detta. Och så denna mörka årstid när dagarna känns så himla korta med. Jag kör promenader och stretchyoga hemma.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Tycker det ser ut som en bra plan :-)
  Ungefär som min, men jag SKA unna mig lyxen att gå på gymmet. Jag ska baske mig tvinga mig själv mellan jul och nyår när jag ändå är ledig. Jag måste unna mig träning för att inte halka ner i det svarta hål jag varit under hösten, som dessutom krävde ett tio-tal naprapatbehandlingar innan jag kunde gå ordentligt igen :o
  Men först tar vi sista adventveckan, men sen ...... Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Jätte svårt när man inte är motiverad, men det är bara att tvinga sig dit,
  efter första träningspasset är man igång igen. Jag vill träna men har ont i ett knä,
  åkte dock längdskidor i helgen och det funkade. Sjuk träningsvärk.
  Önskar dig en fin dag.
  Kram Pia

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.