torsdag 21 december 2017

Parfym

Hej Hej!

 Nu så, nu är nackspärren borta. Vilken lättnad! Mamma är hemma igen och allt rullar på ungefär som vanligt. Ja inrullade julförkylningen men den kan jag leva med.
❤❤❤

Idag ska jag göra lite reklam för parfym. Nu är ju jag inte någon parfymexpert, tvärtom. Jag kan absolut ingenting om parfym. Jag vet bara att det finns en väldigt massa olika sorter och märken. Jag vill göra reklam bara för att bilderna är såååå fina.

Relaterad bild
Dessa parfymer ska man tydligen kunna  kombinera med varandra Att kombinera parfymer låter kanske komplicerat, men det är det inte. Det handlar om balans och personliga preferenser. Ha ha, det står så på hemsidan. Själv så har jag ingen favoritsort. Jag brukar köpa kopior bara för att dofta lite gott ibland. Kan använda bodylotion med doft också.1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / See all HERE

Nästa gång jag kommer till en butik som har dessa så ska jag kika in och lukta lite. Har ni någon favoritparfym? 

Kram Pia
This post contains adlinks from Adviral

1 kommentar:

  1. Hej Pia,
    Jag är en sådan där människa som använder samma parfym i typ 20 år. Förr när jag var yngre använde jag Lancomes Tresor. Ett tag gillade jag Doce Gabanas LIght Blue men nu sedan många år tillbaka är jag frälst av Chanels Chance (eau tendre). Den är ljuvlig och jag får ofta kommentarer om att jag luktar gott.

    Kram och ha det så bra!

    Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.