fredag 22 december 2017

Lilla äppelbiten

Godmorgon!
Först så tackar jag för tipsen om parfym. Jag ska skriva upp och testa mig fram.
💎
Vi måste ha röda juläpplen säger maken. Ja visst, gärna Ingrid Marie, cox orange eller något svenskt tänker jag då. Jag borde ha sagt inte bara tänkt. Svårt att läsa tankar även om vi känner varandra rätt så bra nu. Hem från stora matbutiken kom dessa röda, blanka och tillsynes goda äpplen. 

Oj! vi får nog skölja ordentligt, undrar vad de har behandlat dom med. Jag tänker att jag aldrig i livet ska sätta tänderna i ett sånt. Tänker på Snövit som typ dog av ett som fick av elaka drottningen. När jag kom hem en dag så låg det något i ugnen. Vad är det? Jo jag gjorde äppelskivor för att se om det skulle gå att äta äpplet då.

Dom smakade nämligen jätteäckligt säger maken. Ja inte äppelskivorna med kanel och socker men som råa. Ok det får väl bli lite julgodis av dem då. Kanske fåglarna tycker om. 


Annars är det bakning och så sista julklappsinköpen som gäller idag. Läget känns väldigt lugnt och rofyllt. Bra idé att ta några semesterdagar så här innan jul. Skönt att kunna hjälpas åt och roligt att göra tillsammans. Sillen är klar, köttbullarna, skinkan och brunkålen, Check på dom och ja, 
nu så kan det bli JUL

Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Har faktiskt köpt dom där äpplena också en gång, och dom smakade bara skit.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Hihi känner igen det där , man tänker en sak men borde även ha sagt det högt för att det skall bli som man tänkt... ;)
  Men gulligt av honom att göra torkade äppelskivor av dem! Hade aldrig min gjort kan jag säga... ;)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Ja de där äpplena såg väldigt blanka ut, hua. Skönt att ha det mesta färdigt inför jul. Jag ska lägga in lite sill och rulla köttbullar idag, sen är jag också färdig. God Jul Kram Eva

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.